| RadioactiveUranium a întrebat:

Acum 3 saptamani am fost sa imi fac niste analiza asa

ca nu aveam ce face acasa si am aflat ca am niste paraziti

intestinali dar ei se hranesc cu zahar si faina dar eu fiind obisnuit

sa mananc mai am zile in care intru in niste stari adica nu ma

simt bine fiindca nu am zahar si trebuie sa nu mananc nici un

dulce pana la urmatoarele analiza adica pe 20 septembrie

STITI CU CE AS PUTEA INLOCUI ZAHARUL INAFARA DE ZAHARINA? funda.happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Nevoia de dulce se potoleste cu ulei omega 3 (grasimi polinesaturate din carnea de peste oceanic sau din nuci, seminte netratate termic) - mai ales cand creierul este solicitat si are nevoie de energie, uleiul acesta este mai bun si pentru creier, si pentru vasele de sange, decat zaharul, si cu suplimente alimentare care contin crom, daca ai cumva si o carenta de acest oligoelement.

| RadioactiveUranium explică (pentru Zenithf):

Am auzit ca nu e bun uleiul de omega 3 pentru oricine

| Zenithf a răspuns (pentru RadioactiveUranium):

Grasimile polinesaturate fac parte din orice dieta sanatoasa. Unele persoane pot avea alergie la nuci/alune, de exemplu, dar alergia asta este datorata altor elemente din nuci. Singura restrictie in consumarea grasimilor polinesaturate, dar asta se impune pentru orice alimente cu aport energetic mare, este pentru persoanele supraponderale/obeze, dar si asta se refera la cantitate, nu la calitate.

3 răspunsuri:
| TeoStephany96 a răspuns:

Cu miere poti inlocui zaharulwinking