| Mr14Anonim a întrebat:

acum 3 saptamani mi-am rupt mana in zona incheieturii cu o mica zgarietura ( e considerata fractura deschisa ). Am mana in ghips si am facut tratament 10 zile. M-am simtit ok. Dar de vreo 2 zile fac febra, gatul ma doare ingrozitor, nas infundat. Am fost, ce-i drept la o piscina cu apa termala acoperita si am iesit afara in frig. Credeti ca imi poate afecta osul? Sa fac o septicemie sau altceva? N-am intrebat medicul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AndreeaEma a răspuns:

Ai o simpla raceala, nu cred ca iti poate afecta osul, dar nu sunt in masura sa imi dau cu parerea. Fugi la medic! Multa sanatate! :*

| Kosaerik94 a răspuns:

Posibil ar fi raspunsul cu septicemia dar si cu raceala iar eu iti recomand sa te prezinti la medic pentru a te calma intr-un fel deoarece o rana infectata cu puroi iti ajunge la os si ti se raspandeste in tot organismul puroiul ti-as recomanda sa mergi la un medic!

| Mr14Anonim explică (pentru Kosaerik94):

Am stat in spital 3 zile. Dar eu am avut rana acum3 saptmani si chiar ieri mi-a schimbat ghipsul i rana nu era infectata. raceala nu a aparut dupa ce mi-am rupt mana.