| Maxxxi a întrebat:

acum 3 saptamani mi s-a umflat un ganglion in zona gatului in partea din spate.Am mers la medicul de familie si a zis ca sunt racit si o sa mi se dezumfle.A trecut inca 2 saptamani si am mers din nou la doctorita pentru ca se agravase,faceam febra in timpul zilei sau cand beam apa, nu aveam deloc pofta de mancare, simteam o durere in burta si simteam ca am capul greu.Eu am un motan care sta prin casa mai doarme noaptea pe mine si cred ca am luat o infectie de la el(nu are vaccinele).Am fost dar doctorita si-a luat concediu asa ca am fost la alt doctor.La fel a zis ca o sa se dezumfle dar deja ii spusesem ca trecuse 3 saptamani.I-am zis si de simptomele mele dar cand i-am zis ca fac febra cand beau apa rece s-a uitat la mine si a zis ca niciodata nu a auzit de asa ceva si zambea, si in legatura ca imi simteam capul greu a zis ca mi se pare...Mi-a zis sa iau paracetamol si niste pastile pentru stomac(vexium) dar la farmacie era inchis.Acum 1ora am luat un paracetamol cu apa rece si acum am temperatura si tot corpul imi e infierbantat.Acum nu stiu ce sa fac, sa ma duc direct in oras la analize sau sa merg inapoi la acel doctor(daca zic ca fac febra cand beau apa nu ma crede). Care credeti ca ar fi problema? Unde as putea merge sa fac niste analize? Am 15 ani si mi-e frica, a zis mama ca o sa vina cu mine din nou la doctor dar doctorul nu pare prea interesat de problema.Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Denisa0954 a răspuns:

Mergi la urgente. Deja e perioada cam mare de cand stai asa. Sigur este o infecție. Nu mai lua pastile "După ureche". La urgente iti vor face si analize si tot. Nu e de joaca cu chestii de genul