| Hopelink244 a întrebat:

Acum 3 zile am fost la dentist deoaree ma durea o masea, asa a mi-a pus otrava acolo ca sa imi omoare nervul, si trebuie sa stau cu ea pana saptamana viitoare. Nu am nici o problema cu asta, insa am tot atins acolo cu limba din reflex, nu m-am putut controla, iar acum nu mai simt "textura" alimentelor la fel, ca sa explic mai pe inteles se simte ca si cum mi-as baga limba in vata. Si in acelasi timp parca e putin amortita, nu stiu cum sa explic.
Intrebarea mea este daca acest lucru este permanent sau va trece cu timpul...cred ca si mor daca raman asa ca nu as suporta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Zaygon a răspuns:

Stai linistit ca otrava e sub plomba temporara. Ce simti tu deasupra e doar plomba temporara si o sa isi revina limba. La mine a incercat cu otrava o luna intreaga si tot nu a murit nervul asa ca mi-a dat doua injectii cu anestezie si l-a scos afara pe bucati cu acu.winking

| Anna121 a răspuns:

Normal ca nu e permanent, o sa-ti treaca. La urmatoarea programare spune-i medicului stomatolog ce te ingrijoreaza.