... Daca nu simti nevoia sa fumezi, cum sa te apuci? crezi ca-ti vine singura-n gura?
Si da, sigur faci 4 feluri de cancer de la pufaitul unei tigari. Daca sunteti asa speriati de bombe, de ce mai incercati?
Nu te vei apuca. Si eu am facut la fel, am incercat si nu mi-a placut si nici n-am mai incercat de atunci.
In orice caz, nu te apuca. Ca nu te mai lasi si ramai si cu pagube in "buget".
O tigara daca ai pufait-o nu patesti nimic. Daca pufaiesti tigarile mereu e o problema, sa zicem, nu chiar la fel de rea ca trasul in plamani, deoarece doar pufaind, te alegi cu o respiratie urat mirositoare, in timp deteriorarea corzilor vocale si carierea/colorarea dintilor.
Nu te apuca de fumat!
Nu aduce nici un beneficiu!
Corpul fiecăruia reacționează diferit la agresiuni exterioare. Fumatul sigur nu e bun pentru organism. Dacă nu simți o nevoie să fumezi, oprește-te! Ia-ți un alt viciu. În loc de țigări apucă-te să ronțăi semințe -- tot e mai bine decât țigările .
Dacă te apuci de fumat îți vei ruina viața. Gândește-te câte ai putea cumpăra de banii cheltuiți pe țigări! Sora mea cheltuia aproximativ 300 lei pe lună pe țigări. Împreună cu soțul ei vreo 600! Câtă risipă!
Apoi, starea care o ai de la țigări: oboseală, organism plin de mizerie în sânge și plămâni.
De ce te-ai apuca? Prietenii? Da, dar ei sunt dispuși să-ți plătească țigările pe tot restul vieții tale? Atunci da, apucă-te!
Tinund cont ca a fost prima oara cand ai tras un fum dintr-o tigara e normal sa te usture si putin durere in gat, dar ai grija daca nu tragi in piept faci cancer la gat si este destul de periculos, poate ai o problema de te doare in spate (nu stiu ce sa zic de spatele tau. ) Oricum daca tu crezi ca trebuie sa te apuci de fumat, o poti face, pana la urma este viata ta.
Eu âți zic să lași deoparte țigara, daca ai sa iei o bomboana de preferabil dulce no să mai simti usturimea sau bea un ceai
Deeaandreea9156 întreabă: