Daca nu mai ai nici un fel de lichid (sange, limfa, puroi, etc.) e mai bine nebandajata pentru ca asa se usuca (daca e umeda se vindeca mai greu si se poate infecta)
daca deja poti sa calci pe ea, atunci e bine, insa, NU forta, daca se rupe atunci o sa te coasa din nou si o sa se vindece mult mai greu
Eu spun să o mai tii până mâine, iar sâmbătă daca ai meci sa ți-o dai jos. Am avut o tăietură la picior, mi-a pus doctorul 3 ațe și după 10 zile am dat bandajul jos, dar puteam să merg pe la 7-8 zile. Probabil puteam și mai devreme, dar nu am incercat. Daca nu se desface rana, nu cred că e vreo problema. O poți lăsa câteva minute libera, apoi să o bandajezi la loc. Acum nu știu, nu am studii în domeniu, e strict părerea mea. M-am lovit la picior (am calcat rau) și am mers așa pe el. Acum e bine, poate daca stăteam cu el fără să îl mișc nu-mi trecea, chiar daca așa era indicat. asta ca exemplu, așteaptă și alte răspunsuri, poate eu vorbesc greșit
Presupun ca doctorul ti a spus cum sa procedezi. Si in niciun caz nu ar trebui sa te duci la niciun meci. Se poate infecta, umfla, etc