anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum cateva zile ma jucam cu un prieten de al meu "batandune" si nu stiu cum am dat cu pumnul ca pe loc nu mai puteam de durere si a doua zi mi sa umflat si sa inrosit mushiul acela de sub deget, acum am pus ceva rece si sa mai retras da tot simt durerea cand il misc.
Daca ma puteti ajuta, adica sa stiu daca sa merg la doctor sau sa stau linistit si in doua trei zile sa imi treaca
FUNDA big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Nu este ceva grav ce s-a intamplat, dar totusi iti recomand sa mergi la medicul tau de familie deoarece el stie exact cu ce te poate ajuta!
Succes!

2 răspunsuri:
| stapanullumii a răspuns:

Ciudat mod de a va juca in ziua de azi. totusi, sa fim seriosi, ce mod frumos de joaca

| Empathizer a răspuns:

Compresele reci ajuta. Foloseste local si un unguent antiinflamator, si inghite acelasi antiinflamator sub forma de pastile (de exemplu Diclac gel 5%, local + Diclofenac drajeuri, de inghitit sau Nurofen unguent, local + Nurofen capsule, de inghitit). Ca sa fii sigur ca nu s-a fracturat vreun os, fa si o radiografie.