Pai,stai asa,inainte de toate,stii ca se pun niste bandaje pe mana inainte sa iti pui manusile, nu ti-a spus antrenorul?
Sau poate exersezi acasa, dar sa stii ca exista niste bandaje speciale, nu pui mana goala in manusa, ca asa am facut si eu si ma dureau mereu mainile.Cauta-ti bandaje.
Am bandaje, le folosesc, si am folosit si inainte cu cealalta pereche, cu care n-am avut nicio probleme ( care erau si mai mici, de 10 oz, astea-s de 12)
Pumnul sa fie strans bine si degetul mare in exterior, lipit de celelalte falange.
Puiule, nu vreau sa fiu arogant, dar stiu sa lovesc, nu aia e problema.
Probabil am omis procesul ala de,, breaking in'' la manusile noi, mai ales ca astea sunt de piele piele. Nu cred ca mai are rost acum, ca am lovit ceva timp sacul cu ele, presupun ca-s ok acum, intrebarea era daca e ceva grav cu mana sau nu, sa stiu ce am de facut in continuare, apreciez ca vrei sa ajuti, dar nu asta intrebasem.
Atunci nu stiu ce sa zic, dar tine cont ca e posibil sa nu iasa nimic la radiografie si tot sa simti durerea respectiva.Ai zis ca folosesti bandaje, poate le tii prea stranse? Sau prea putin stranse? Incearca sa le ajustezi daca da.
Daca ai partener de sparring, incearca cu alte manusi sa vezi daca simti vreo diferenta.
Imi dau si eu cu parerea, nu sunt expert.