| UserFaraNumelmao a întrebat:

Salut TPU, acum ceva timp am visat ca eram intr-o piscina olimpica(una foarte mare) cu câțiva oameni, totul era calm frumos dar de nicăieri apa incepuse sa se agite si se făcuseră valuri de vreo 7-8 metri, am fost inghitit de ele si dupa m-am trezit instant, ce credeți ca inseamna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apa in vise e asociata cu emotiile.

Pentru mai multe informatii, cauta pe Google semnificatia fiecarui detaliu din visul tau.

| Mirel4412 a răspuns:

Eu nu cred in vise si iti propun si tie sa faci lucrurl asta, nu te lasa ghidat in decizii dupa niste visez, e ca si cum ai crede in stele, o aberatie. Nu crezi ca ar fi mai usor sa spui ca nu inseamna nimic, decat sa stai zile la rand cu teama de ceva dupa acel vis?

| sierra1 a răspuns:

"am visat ca eram intr-o piscina...ce credeți ca inseamna?"

indică foarte clar, probleme de sănătate la nivelul sistemului circulator

| Brizbriz a răspuns:

Eu am visat ca am naufragiat pe o insula pustie, perfecta, numita The Blue Lagoon, cu Barbara Palvin (google it) si... banuiesti tu restulhee hee

| mutascu a răspuns:

Buna,
Valurile din visul tau pot face referire la o perioada cu emotii intense, stres sau anxietate. De asemenea, acestea pot reprezenta si o criza sau o panica pe plan emotional sau sentimental.

vezi : https://www.visele.ro/cauta.php?vis=Val