| 6daniel a întrebat:

acum doua saptamani am facut o intindere la abdomen (in urma unor abdomene pe plan inclinat). fac sala de un an si in urma intinderii am luat o saptamana de pauza + masaj cu crema antiinflamatoare pentru intinderi si chestii din astea... dupa o saptamana de pauza m-am intors la banca de abdomene si cand m-am lasat pe sapte am simtit o durere insuportabila in zona pelviana(ca si cand m-ar injunghia cineva). hernie nu are cum sa fie pentru ca durerea o simt doar cand intind muschii abdomenului si uneori cand contract. aveti ceva sfaturi pentru mine? ma tem sa merg la doctori pentru ca ei nu recomanda "SALA" copiilor de 15 ani si m-as putea alege cu o pauza luuunga. astept sfaturile voastre. MULTUMESC

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bulin a răspuns:

Ai senzatii de greata? Hernie nu cred ca este deoarece asa cum ai zis si tu durerea persista oricum in cazul copiilor durerea nu este atat de mare.Eu iti recomand repaus fizic 1 2 saptamani.Iti recomand ben-gay este un unguent care te va ajuta.Maseaza zona de 2 3 ori pe zi. Poti sa iei dimineata dupa masa si o aspirina.

3 răspunsuri:
| baalial a răspuns:

Bai du-te la medic nu are el treaba ca faci tu sala ideea e sa nu fie ceva mai rau si antrenandu-te sa patesti ceva grav asa mai bine faci o luna pauza sau cat iti zice medicu` decat sa faci pauza mai tarziu de totwinking totusi incearca sa te duci la medicwinking

| BGDs a răspuns:

Mai fa pauza o perioada si da-ti cu Lioton gel pentru ca ai probabil un hematom acolo

| AndreiIulian a răspuns:

Si eu fac sala. am patit acelasi lucru lucrand trapezul la scripete.
Am stat cam 8 zile sa traca total