| Danut_Alexandru_1978 a întrebat:

Acum o luna am fost internat in spital o saptamana pentru pneumonie, amigdalita si miopie, apropo am 14 ani. Bun, m-am internat pentru o tuse seaca care o am de 2 ani, am luat orice medicament se putea. Tusea nu mi-a trecut si am incercat la o sectie de TBC, nimic. Nici acum, peste o luna nu mi-a trecut tusea dar azi mi-au aparut simptomele: sensiblitate la orice atingere, nu am pofta de mancare, tusea mai putrrnica, frisoane, mi-a inghetat tot corpul chiar daca e foarte cald in casa, vad in ceata, am ochelarisi cand imi iau temperatura mare, 39° C. Părere proprie? Cea mai bună are fundiță!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GeorgianaVlc12 a răspuns:

Bai baiatule! Du-te in pana mea la un medic, la urgente. Daca nu, mergi la un spital privat. Cum adica? De 2 ani iei medicamente aiurea... la ochii du-te sa vezi de ce dracului vezi in ceata si tusea, vezi in pla mea ce ai. Ne intrebi pe noi de parca am fi medici experti. Nu este logic sa mergi la urgente?

| DarkAnita a răspuns:

Du-te la urgenta. Atatea antibiotice ti-au stricat sistemul imunitar, de aia nu iti mai trece. Trebuie sa faci si un tratament de imunizare. Iti va recomanda medicul ce sa iei. Nu stiu daca e chiar ok sa iei lizat bacterian... dar ceva naturist sigur va da roade.