anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o luna m-am dus la un medic cardiolog pentru a face un E.K.G.El mi-a zis ca am peretii inimii subtiri iar asta ar fi cauza intepaturilor.Nu mi-a dat nici un medicament, ba chiar ma incurajat sa fac sport si sa vin o data la 6 luni la control. Timp de doua Timp de 3 saptamani nu am mai simtit intepaturi, iar de o saptamana iar a inceput sa ma intepe, numai cand trag aer in piept.Credeti ca ar fi din cauza peretilor subtiri? Care ar fi cauza si cum as putea remedia problema?
Vreau sa specific ca sunt fumator dar nu cred ca asta ar fi problema.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fumatul afecteaza inima si alte organe precum trahea si plamanii, mersul pe jos face cat toate sporturile din lume e sanatos si nu-i riscant

| trisha88 a răspuns:

Salut.Intepaturile pot fi si de la stres de la oboseala cred ca ar fi bine sa te duci la un consult chiar daca nu au trecut cele 6 luni daca te supara asa de tare ca nu-i de joaca cu asa ceva. Nu stiu ce varsta ai ca si asta conteaza din cate stiu la problemele cu inima si cu ce te ocupi cat de stresat esti. Poate te-ar ajuta sa te odihnesti mai mult, chiar sa faci niste exercitii de relaxare, gasesti pe internet. Numai bine.

| Marianutzu a răspuns (pentru trisha88):

Am 15 ani