| CosminFlow a întrebat:

Acum o saptamana am avut un accident la fotbal ..Am cazut cu barba de beton pamantul fiind ud. Nu m-am lovit chiar asa grav. Dar m-am lovit la barba si rana inca mai este acolo. Mi-am pus bandaj cu Rivanol si degeaba. Pielea inca este putin indepartat ( nu astupa rana ). Vreau sfat ceva va rog!
?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ѕмιℓєє a răspuns:

Mergi la medic, poate trebuie câteva fire, iar rana trebuie curăţată ca să nu se infecteze, sau să rămână urmă, fi fără teamă şi du-te, gândeşte-te că s-ar putea infecta foarte urât.

2 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Spala bine rana cu apa dezinfecteaza si aplica local baneocin unguent in strat subtire. Poti acoperi cu un pansament steril.Altadata fii mai atent!

| Awesoman a răspuns:

Consulta un medic. Dar pana atunci tineti un bandaj cu rivanol, ca sa nu se infecteze. Sper ca te-am ajutat,