Cred ca ti-am raspuns si la vechea intrebare, daca imi amintesc.
Imi pare rau sa aflu ca nu ti-ai rezolvat problemele si ca nu a fost vorba de o problema a urechii interne, initial ma gandisem la o forma de vertij.
Insa daca spui ca ai aceasta problema numai cand mama ta sau parintii tai nu se afla cu tine sau doar in momente specifice, probabil ca intr-adevar este o problema psihica.
Ceea ce ai tu sunt niste atacuri de panica. Daca imi amintesc bine spuneai ca aceste ameteli apar dupa ce ai diverse ganduri. Probabil aceste ganduri te sperie, iar din cauza asta iti apar atacurile de panica. In timpul unui atac de panica iti creste tensiunea si ritmul respiratiilor, lucruri care pot cauza, intr-adevar, ameteala.
Psihologul tau nu a incercat sa te invete diverse tehnici de relaxare?
Tot nu cred ca este vorba de o fobie, ci de o anxietate foarte ridicata. Sfatul meu ar fi sa incerci sa schimbi psihologul. Daca tratamentul lui nu da rezultate si nu vezi nicio imbunatatire la aceste stari, cred ca ar trebui sa incerci alt psiholog.
Cat despre analize, nu trebuie sa iti faci griji. Probabil nu ai nicio problema fizica, legata, cel putin, de starile pe care le ai.
Cat despre analize..Toata lumea isi face analizele. Daca te referi la analizele de sange, nu dureaza mai mult de un minut, nimeni nu te va rani, de durut, este o durere suportabila, nu trebuie sa te uiti in directia acului. Iar daca ti le faci, vei sta si tu si mama ta mai linistiti, stiind ca nu este vorba de o problema fizica. Iar daca intr-adevar este vorba de o problema fizica, vei putea lua un tratament care sa te faca bine. La urma urmei ce ai de pierdut?
Da ai raspuns
Psihologul m-a invatat niste exerercitii de respiratii, dar merg la el de la 8 ani si am incredere enorma in el.
Ok. Insa una este sa ai incredere in el si alta este sa isi faca treaba. Daca tu crezi ca in astia 4 ani situatia ta s-a imbunatatit, atunci este ok. Insa din pacate noi nu prea avem ce sa iti spunem aici, cred ca cel mai bine ar fi sa urmaresti sfaturile psihologului.
Si eu am avut ceva asemanator, anul trecut mi s-a facut rau la dentist, am tremurat asa de tare incat a trebuit sa faca pauza ca nu se putea lucra cu mine de atunci n-am mai fost la dentist.Eu cred ca ar trebui sa mergi in continuare la psiholog, lucrurile astea dureaza, eu merg de doi ani sapatamanal si am invatat foarte multe lucruri acolo.Ai putea sa faci si hipnoza am citit ca se pot obtine rezultate bune sunt terapeuti spcializati in asa ceva.Curaj!