| MonsteR_4456 a întrebat:

Acum o saptamana ma manca penisul si nu am dat importanta, apoi cand m-am uitat mai bine pe cap si mai jos aveam un fel de iritatie rosie ca o rana, m-am spalat 2 zile dim si seara si a trecut mancarimea, dar acum ceva timp mi s-a facut o pata maricica pe cap si ma mananca. Apropo, da, am facut sex neprotejat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Felicitări, ai contactat o boală cu transmitere sexuală.
Mergi de dermato-venerologie pentru investigații și tratament.
Niciodată nu să nu mai faci imprudența să mai ai contac fără prezervativ.
Pa, pa.

| karlaa a răspuns:

La ce vorbiti cand nu stiti nu are nicio boala prin transmitere sexuala are o iritatie. daca nu esti cadru medical nu-ti da cu parerea

| candora a răspuns:

Pai poate fi de la igiena laughing Dac zici ca te-ai spalat si atrecut un pic
Dar poate fi si o iritatie simpla, la fel cit si o boala cu transmitere sexuala
Mergi la medic daca nu revine la normal, si apropo, spal-o mai des pina te duci la cabinethee hee

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt fost cadru medical, pentru cultura ta generală @karlaa!
Rămâne valabil să-l vadă un dermatolog. Citește bine enunțul întrebării!
Iritația nu lasă pete. Răspunde la întrebare, nu la răspuns.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o boala cu transmitere sexuala. Poate fi sifilis sau blenoragie sau candida. repejor la un medic dermatovenerolog.

| karlaa a răspuns:

Pana nu il vede un medic nu putem noi sa spunem ca are o anume boala