anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Alaltaieri am mers la scoala desi eram racit si am consumat 2 pachete de servetele uscate in 2 ore si nu m-am putut concentra si a fost oribil. Eu incep scoala (sunt clasa a 9-a) la 13:30 si plec cam cu 35 min inainte. Ieri nu ma simteam bine asa ca m-am decis inainte sa plec la liceu sa merg la medicul de familie si sa imi spuna ce sa iau si sa ma intorc acasa. Am ajuns acolo la 13:00 si asistenta mi-a spus ca plecase deja. Din cauza unor probleme cu conductele nu mi-am putut face dus. Azi pe la 12:30 incepui sa ma imbrac si sa imi fac ghiozdanul dar ma uitai in oglinda si arata de parca am parul nespalat si uleios si incepui sa ma gandesc ca sunt murdar si incepu sa mi se faca frica si m-a intrebat azi dimineata colegul de banca daca vina la scoala si am zis ca da si mi se facu mai frica si mi se facu cald si incepui sa transpir si acum sunt transpirat si parca vin valuri de caldura si mie din ce in ce mai frica si ce ma fac si daca intarzii o sa se uite toata lumea la mine cand intru in clasa si ce o sa ma fac si incepui sa ametesc din ce in ce mai rau si sa respir pe gura si ma simt de parca mainile si capul sunt foarte usoare si sunt ametit si respir pe gura foarte repede si transpir si parca imi tremura dintii de la respiratul pe gura si nu am timp si parca este o parte din mine care imi spune sa merg la scoala ca nu am nimic si cealalta parte care pur si simplu nu ma lasa. Am nevoie de ajutor, nu stiu ce sa fac, nu stiu ce o sa ii spun medicului de familie, nu stiu ce o sa le spun parintilor, nu stiu ce o sa le spun colegilor, nu stiu daca o sa fac rost de scutire. Ce sa fac? Ce mi se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o banala raceala si dramatizezi. Lasa prostiile si du-te la scoala. raspunde de 10 cu felicitari si nimanui nu o sa-i pese cum arata parul tau.

| sierra1 a răspuns:

Răceală în toată regula, poate o mică gripă. Trece cu mendicația corectă dată de medic. Părinții te vor duce la medic, anunți la scoală, aduci scutire și ești OK. Sănătate!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Stai acasa si ia-ti pastile de raceala gen teraflu.

| EusebiuPWN a răspuns:

Nu-i nimic daca nu te poti duce o zi la scoala, cand nu te simti in stare nu te duci, simplu. Problema adevarata la tine este ca dramatizezi, este o simpla racela, se intampla oricui. Se vede ca ai tai nu te-au pus la treaba, sa vezi ce inseamna viata. O sa ai zile bune, zile mai putin bune in viata, important e sa nu lasi capul jos. Daca as fi in locul tau, mi-as face o programare la un psiholog, nu pentru ca esti nebun, departe gandul. O sa vezi ca te va ajuta foarte mult doar prin simplul fapt ca discuta o tanti/un nene cu tine. Bineinteles e important sa vorbesti cu parintii tai inainte de asta.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat