Ai grija sa nu fie curent in camera, poti cadea prin fereastra daca te sufla vantul!
(45N=4,5Kg forta)
Eu am 1.62 și 51 de kg și tot mă consider cam subțire. Mai pune pe tine puțin.
Cred ca ar trebui sa mai dai pe la fizica sau sa renunti la a te da desteapta folosind notiuni pe care nu le stapanesti
Înălțimea nu trebuie să fie însoțită de o anumită masă corporală. Pur și simplu sunt fete care arată foarte bine mai slăbuțe și fete care arată bine mai plinuțe. Importat este ca tu să te simți bine în corpul tău. Dar cu siguranță e mai bine să fii slab decât cealaltă opțiune. Ai timp să faci și tu burtică și surplus de grăsime
Adica, dupa parerea ta, sunt fete care arata bine daca sunt extra-subtiri (nici u, bra nu au) sau daca e mai usor sa sari peste capul lor decat sa le inconjori...
Nu am stiut de ce se tem multe de fantome...
Gata că o iei prea personal și ajungi să-mi dai evaluări negative la toate răspunsurile
Păi sutien după 15/16 ani, faptul că unele folosesc la 12/13, astea sunt excepții. E mai rău să n-ai ce să ții în sutien după 20 de ani. Sunt fete cu forme cât de cât, dar foarte subțiri la mâini/picioare/abdomen, care nu depășesc 45-50 kg. Totuși nu-mi displac fetele fără sâni atât timp cât complexează cu abdomen/picioare/posterior. Și să fie frumoase, bineînțeles. Dacă nu, măcar inteligente
Pe mine ma deranjeaza doar prostia, daca e la gramada.
La varsta de 15-16 ati invatat deja la fizica ce inseamna 1N (Newton), adica 0, 1Kg forta.
Nici tu (desteptule ) nu ti-ai dat seama ca 45N = 4, 5 Kg forta
Te.ai gandit doar la sani si la picioare, fara inteligenta...
Asa te pot prosti fetele, atentie!
Nu e adevărat că m-am gândit doar la picioare și sâni, dar am trecut cu vederea faptul că a zis newtoni. A zis apoi kg (în paranteză )
Cât despre inteligență... nu ai auzit vorba aia... ''Acolo unde fetele nu ajung cu capul, le ridică fundul''
A corectat doar dupa ce am facut observatii, dar si atuncui a gresit (1kgf=10N)
Parul se vede blond din cauza aerului (venit de sub radacina).
Păi na, cu siguranță la ora de fizică a auzit ceva de masă și kilograme pe lângă newtoni... Oricum dacă mai punea și la înălțime o altă unitate de măsură...
... de exemplu, tocuri inalte...
Esti super ok... multi barbati adora mignonele slabute cu sanii mici.
Mario1996 întreabă: