Prietene! E o minciuna cu proteine = natural. Natural nu este ceva facut ci ceva ce-ti iei din alimente. Cauta adevarul despre proteine. Cosmin86. esti prea mic sa stii.
Proteine = carne, peste, branza, oua, unele legume ( soia, fasole, mazare, ciuperci, etc. ), migdale, caju, nuci
Tu vrei sa beau doar apa? Sa stau NEMANCAT ca sa nu consum proteine?
Si am 27 de ani.
p.s. : tu nici macar NU ESTI IN STARE sa dai reply pe un raspuns, sa primesc si eu NOTIFICARE ca mi-ai raspuns, tu mi-ai scris username-ul in raspuns ))
copii mici si firavi, stau ei nemancati ca sa nu consume proteine
Proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, unele legume, etc.
100 de grame de piept de pui au 20 de grame de proteine
un ou de gaina are cam 7 grame de proteine
100 gr linte au cam 22 de grame de proteine
si tot asa
"proteine sunt tot aia dar fortat", le CONFUNZI clar cu steroizi, creatina, oxid nitric.
Mai documenteaza-te putin, proteinele NU forteaza NIMIC, proteinele doar REFAC FIBRELE.
Nu le mai confunda cu anabolizante sau stimulatoare.
Bun, dar si ce-ai consumat tu tot proteine sunt, doar ca sunt din mancare
eu am folosit proteine din suplimente o gramada de timp ( cativa ani ) si nu m-au umflat sau fortat deloc, pur si simplu ma refaceam mai repede.
Acum de vreo 8 luni nu mai folosesc nimic, doar mancare si progresez cam la fel, doar ca am pauze putin mai mari intre antrenamente.
Nu simt nicio diferenta, doar ca ma refac putin mai greu dupa antrenamente, atat.
oricum eu foloseam suplimente cu proteine fara alti aditivi ( gen indulcitori, enzime, etc. ), doar proteina pura din zer sau albus de ou. Rar de soia.
Ca fapt divers ma simt mai bine de cand consum mai putina carne si am alte surse de proteine ( branza, migdale, linte, etc. )
Eu fac skandenberg competitional, deci imi "testez" forta periodic ( in special incheieturile, coatele, etc. ) si am vazut multe din lumea sportului, mult prea multe
am vazut dopati cu care acum 6 luni ma jucam si acum trec cu mine prin masa, dar oricum, sanatatea e pe primul loc, skandenbergul e doar un hobby
Ti-as recomanda whey protein body fortress deoarece e pentru avansare, nu te arunca le ceva mare din prima.