Tu citesti raspunsurile pe sarite? Ti-am explicat ce ai, ce raceala viseaza Cristi nu stiu, poate la ovare dar ma indoiesc ca ai...
Salut! Nu ai zis ceva, ai facut o ecografie sau cum de a pus doctorul diagnostic? Numai din sumar de urină? Poate ai infectie urinară sau nisip la rinichi, sau ai racit, cum fac femeile cistite si noi barbatii sunte m sensibili in zona intimă nu doar ele, te a tras curentul? Ai stat pe ceva rece? De cit timp te simti asa? Ce varsta ai?
Da, am facut ecografie + sumar de urina+ urocultura. Iar despre raceala nu stiu ce sa zic, este posibil deoarece am fost la sala si transpiram si era destul de racoare acolo dar totusi sa ma tina 1 luna?
Păi fara tratament adecvat te tine si mai mult, si faci complicatii, nu te juca, ce vârstă ai?
19 ani, Tratamentul pe care il iau acum este: Cystone, flamexin, no spa si Urinal akut. Am inceput sa-l iau de miercuri seara si pana acum nu am vazut nici-o imbunatatire.
Tu citesti raspunsurile pe sarite? Ti-am explicat ce ai, ce raceala viseaza Cristi nu stiu, poate la ovare dar ma indoiesc ca ai...
Nu cumva ai bălănită? Ai fost la urolog? Ce ti a zis? Te a consultat? Sau doar ai vorbit cu el? Penisul te doare te manincă? E roșu? Ce simptome mai ai in afara de arsură?
Nu trebuie sa mai faci nicio investigatie pentru ca ai deja diagnostic: "Microlitiaza renala bilaterala", adica ai niste pietre mici la ambii rinichi care se elimina, si eliminandu-se iti "zgarie" si lezeaza uretra si pe unde trec, de acolo durerea si suprainfectie. Daca ai noroc o sa scapi de ele cu medicamente, insa pana le elimini toata durerea si infectiile o sa persiste, daca nu reusesti sa le elimini doar un urolog o sa te poata ajuta, si vor trebui niste manevre mai invazive putin prin care sa-ti scoata acele pietre.
Spune-i medicului tau de familie sa-ti faca trimitere la urolog daca vrei sa scapi de ele din prima, fiind microlitiaza inseamna ca sunt mici, deci se pot elimina spontan, si ajuti procesul asta band foarte multa apa, adica undeva peste 4l pe zi, o sa apara in curand pepeni si alte fructe zemoase, sa mananci pana nu mai poti. Iar daca nu reusesti sa le elimini si sa scapi de problema, vizita la urolog e obligatorie.
Și eu am avut. 2 luni a durat, dar a trecut cu urinal akut. Cam greu, dar e gone for good. S-a întâmplat cam acum 5 ani