| casidei2005 a întrebat:

Salut TPU
Am 11 ani si port 43 la papuci
La papucii Adidas port 44
E normal?
Multumesc de ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Probabil o să crești înalt/foarte înalt. Nu ne-ai spus și ce înălțime ai acum. Dacă te vei opri la 45-46 nu vei avea probleme să găsești papuci, dacă vei avea 47 sau mai mult vei avea de căutat mai mult și te vor costa mai mult, asta e viața. Eu la vârsta ta aveam 33-34 la picior.

5 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Nu trebuie sa te compari cu alții, fiecare se dezvolta diferit. Se poate sa nu-ți mai crească piciorul, sau se poate sa crească în continuare. Nu ești singurul în acest caz.

| Bewaree a răspuns:

Am 15 ani si 1, 78 si port 40, oare e normal sa ai 43 la 11 ani? laughing

| casidei2005 explică:

Am 1.65-1.66

andreia67
| andreia67 a răspuns (pentru Bewaree):

Sunteti la extreme diferite. Tu ai un picior micut la inaltimea ta (s-ar putea sa-ti mai creasca un pic dar foarte putin probabil), el e extrem de dezvoltat pentru 11 ani si probabil va creste foarte inalt.

andreia67
| andreia67 a răspuns (pentru casidei2005):

Ai inaltimea corespunzatoare varstei de 13-15 ani. Daca ai parinti foarte inalti (gen tata peste 1.85 si mama peste 1.75) probabil ca asta e genetica ta si vei creste probabil peste 1.90. Dar daca ai parinti de inaltime medie si vei continua sa cresti foarte mult in urmatorii 2-3 ani n-ar strica o consultatie la un medic endocrinolog.