E numa bine!
nu te prostii de la varsta asta cu diete
ai timp sa tot slabesti ( asta nu inseamna ca esti grasa) sa te inaltii etc...sanatoasa sa fi restul vine de la sine.
Esti perfecta! Fii calma! Esti in continua crestere la fel ca mine...si eu nu cred ca esti scunda...am colege in clasa care au mai putin(metri) decat tine, si au 12.Fii calma, mai ai timp sa cresti.
In primul rand asta depinde de constructia ta. Nu esti neaprat grasa, poate ai si oasele grele. Insa normal este ca la varsta ta sa sa ai in jur de 38 - 40 de kg din cate stiu eu. Stai linistata, totusi esti in crestere si corpul tau sufere diferite modificari. La varsta ta si eu m-am confruntat cu problema asta iar acum nu mai am probleme asa mari. Pune-te pe sport daca vrei sa slabesti si formeaza-ti un regim alimentar sanatos, o sa te ajute foarte mult. Sper ca ti-am fost de folos! :*
De fapt.am cam gresit. Fac 13 ani luna viitoare
Multi inainte in primul rand. Sa stii ca nu esti grasa, poate putin "implinita" sa zic asa (spun asta pentru ca nu te-am vazut niciodata, nu iti stiu constuctia corpului). Dar cum am spus si mai devreme Sportul face minuni! Iti spun din proprie experienta, daca tu nu esti multumita pe deplin de tine si vrei sa ai un corp mai frumos, sa cresti frumos fa-ti timp pentru 30 de minunte(macar) de miscare pe zi. De intaltat o sa te mai inalti, fetele in general cresc pana la varsta de 18-19 ani, bineinteles ca exista si exceptii. Nu uita insa pe primul loc e sanatatea nu infatisarea. Bafta multa! Te pup
la varsta ta ar trebui sa fie ultimul lucru care sa te preocupe esti in crestere si corpul tau are nevoie de kilogramele in plus. pentru ati dezvolta corpul, vei ajunge in scurt timp la stagiul de pubertate unde ti se va schimba tot corpul, nu te speria nu ai de ce NU ESTI GRASA esti fluffy
Esti scunda...Nu vreau sa iti fac sperante degeaba, dar fetele nu prea mai cresc dupa 13-14 ani. Daca deja ai avut explozia de crestere, nu te astepta la mai mult de 1, 55.
De fapt nu am avut inca "explozia de crestere )
anonim_4396 întreabă:
LarisaChe07 întreabă: