anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani. Am o secretie branzoasa, cred ca este smegma pe penis. Mai exact pe "cap". Ce as putea sa fac? Nu ma mananca, nu e umflat, dar miroase urat si. nu e placut sa ai asa ceva laughing.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate la tine cele doua spalari zilnice (dimineata si sera) nu sunt suficiente. Spala-te mai des (de 4 ori pe zi) cu apa calduta si sapun, insistand mult in santul balano-preputial. In general, barbatii gasesc suficient daca se spala dimineata si seara, dar unii pot avea o secretie mai abundenta si sa necesite o igiena mai riguroasa (nu doar cea minima obligatorie). probabil esti in aceeasi situatie. Spala-te mai des si va fi bine

1 răspuns:
| doctoressa a răspuns:

Daca secretia miroase urat e semn ca ai o infectie. Ar fi bine sa mergi la un medic dermato-venerolog, sa dai o proba din secretie pentru analiza bacteriologica si sa incepi un tratament antibiotic. http://www.i-medic.ro/sexologie/boli-cu-transmitere-sexuala