Nu,nu ai cum sa mori! totul este in mintea ta! nu ai absolut nici un motiv sa te temi! invata sa iti cotrolezi starile cu ajutorul mintii.stiai ca pana si o durere poate trece cu ajutorul mintii? poate ca ameteli ai si din cauza ca nu dormi, gandeste-te ca somnul te ajuta sa fii sanatos si dormi la ore normale, nu la 3 noaptea! de fiecare data cand simti ca te temi,gandeste asa''nu am absolut nimic, asta e o prostie, mie nu mi-e frica de nimic!'' si incearca sa te gandesti la ceva frumos! daca te gandesti ca ametesti si te faci de ras, exact asta se va intampla, tu ai puterea sa atragi lucrurile asupra ta.deci gandeste-te ca nimic nu te poate face sa iti fie frica sau sa ametesti si vei vedea ca asa va fi! tine minte,totul sta in puterea mintii, foloseste-o! si stai linistit, nu ai absolut niciun motiv sa te temi! mai bine gandeste-te sa inveti, sa iti faci un viitor bun, ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?
Nu cred ca este vorba de anxietate aici, cred ca este vorba de o problema medicala. Poate ai vreo afectiune a urechii interne. Incearca sa mergi la un doctor.
Poftim? Stiu ca nu ai sa ma crezi dar am avut o problema cu urechea din stanga. Ma durea tare, trecea iar incepea. Si ghici cand mi-a trecut? Cu o zi inainte sa inceapa ametelile!
Incearca sa consulti un orl-ist.
Eu spun că ar trebui să consulți un medic, nu un psiholog.Se poate să nu îți fie destul de oxigenat creierul.
Consider ca asta e o poveste frumoasa si ilogica despre un baiat care nu vrea sa mearga la scoala, daca psihologul nu a observat e misfit, probabil a observat si a discutat cu parintii si tocmai de aceea mergi la scoala, baiat rau ce esti.
Atunci e de la ureche, mergi la orl.si eu am avut problema asta, se numeste vertij, cauta pe net si vezi daca te incadrezi la simptome.
Pai scria ca ddispare odata cu durerile de urechi
Apropa azi iar am plecat de la scoala de ameteli
Eu nu am avut dureri, doar ameteli
Azi am reusit sa stau la scoala, cred ca imi trece
ma bucur
E normal cand ma simt ciudat (cum am descris) sa fiu galben la fata?
Salut
Mama crede ca e fizica si vrea sa fac analize, nu am facut niciodata si mi-e frica. Cand o rog sa stea cu mine urla. Ma poti ajuta?
Nu ai de ce sa iti fie frica de analiza! nu o sa patesti nimic, iti ia un strop de sange si o sa simti o intepatura ca de tantar stai linistit, mergi la analize
Ameteala se datoreaza insuficientei aerisiri a creierului...caci mintea ta incearac sa opreasca frica uitand de unele functii viatale cum ar fi circulatia, si apar palpitatii si alte iregularitati.
Ce ai tu nu este o fobie, ci o confuzie, datoarata unei traume sau a lipsei parintilor la varsta de 4-6 ani.
Ai fost socat de noile materii scolare si chiar de noii colegi,iti displac aceste situatii foarte mult chiar daca nu iti dai seama.
Ai nevoie de ajutor, iar restrictiile parintilor agraveaza situatia, astfel trebuie sa uiti de anumite bunuri materiale(nu ma refer la pc caci ai nevoie de el) si sa faci cumva sa nu accepti rafatul.
Trebuie sa petreci timp, preferabil in aer liber, si sa cugetezi vazand alti oameni.De exemplu sa te scufunzi in ganduri pe strada pe o banca,mult timp pana cand vei vedea ca nimeni nu te poate ajuta,trebuie sa o faci singur si facand-uti curaj de a suporta anumite persoane care sunt mai vesele ca tine, si asta prin suportare, trebuie sa faci ce nu iti pplace cum ar veni, pentru a deveni imun, daca pot sa spun asa.
Bafta. Funda!
Salut, exista multa stigma in Romania in legatura cu problemele legate de anxietate. E foarte bine ca vorbesti cu parintii tai despre asta. Continua sa comunici cu ei si spune-le daca simti ca psihologul la care ai fost nu a fost in regula. Uite niste interviuri interesante despre anxietate: http://vimeo.com/50369944
Pai la psihologul ala merg de la 8 ani.
Puneti castile, o melodie care sa iti dea incredere putin, sa vezi ce iti revii !
LarisaChe07 întreabă: