Buna
e cel mai nociv lucru pe care il poti face, sa fumezi si mai ales chistoacele altora, iar ai tai parinti, cred ca sunt un picut iresponsabili, nu pot lasa chistoacele in scrumiera, mai ales ca miroase urat, iar tu, lasa-te de acest obicei gandindu-te mult la sanatatea ta, si mai ales ca poti contacta un virus fumand chistoacele altora..impune-ti vointa, esti destul de mare sa poti face diferenta ca nu e bine ceea ce faci.
iar ca un semnal de alarma, ar fi bine sa le atragi atentia parintilor sa nu mai lase chistoace in scrumiera ca miroase urat, si vei vedea ca o sa reusesti sa scapi de acest viciu urat. daca ai vointa, poti trece pese toate
O zi frumoasa sa ai
Cand mai vezi ramasite pur si simplu le arunci la gunoi si iti repeti in gand ca asa e mai bine sa faci...succes
Si eu sunt un idiot caruia ii vine sa arunce telefonul de pe pod cand trec pe unul sau sa imi tai putin din par cand vad o foarfeca.Am ajuns la concluzia ca sunt idiot.Mda...ma-njur singur.
Nu mai sta pe langa tigari.Sau nu le mai lasa pe langa tine.
Zici ca o faci din plictiseala. Atunci va trebui sa gasesti ocupatii.Citeste,joaca-te la PC, invata. Poate iti descoperii o pasiune care te face sa nu te mai gandesti la tigari.
Sunt o multime de carti care te-ar putea atrage.
Sa ai mereu la tine guma de mestecat bomboane, fructe uscate ( gen stafide )
Esti tanar, fumezi de doua zile nu poate fi vorba de dependenta! Ai nevoie de putina vointa!
Pe undeva e si vina parintilor tai.
Fumatul nu creeaza dependenta in 2 zile.
lasa-te de prostii si nu mai fuma chistoacele altora
cand vezi chistoace in scrumiera toarna apa peste ele
Nu am zis ca sunt dependent, ci simt o dorinta de a fuma, si din plictiseala sau curiozitate (nu stiu sigur, tot le fumez), intr-un fel nu stiu cum sa va explic. Dar buna si faza cu apa. Ms oricum!
P.S va rog ajutati-ma sa ma las de prostia asta ca parca acum la amiaza am fumat dintr-o ramasita si din filtru
Vorbesc serios! FUNDA!
Sa nu mai fumezi cand simti nevoia sa mananci ceva dulce ce iti place iar te vei putea lasa de fumat si ai grija ca pe o colega a prins-o taicaso ca fumeaza si a batut-ode ia rupt piciorul la fata
Pai nu mai fuma si gata. Tine de vointa ta. Daca iti propui trebuie sa te abtii.Stiu ca e greu dar o sa reusesti SUCCES
Poti sa mergi la un pshiholog dar ca sa iti potolesti deocamdata dorinta incearca sa mananci mai multe dulciuri
Nu esti dependent deja dupa doua zile, eu personal fumez de un an si ceva cand simti nevoia de a mai fuma baga o guma sau o ciocolata in gura, mai tarziu o sa iti para foarte rau daca te apuci