anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 13 ani.Acum 3 luni mi-am sos dintii canini, care au fost de lapte. Primul dinte l-am scos cu o zi inainte de celalalt, iar acesta a crescut doar pe jumatate straight face, celalalt dinte, care l-am scos a doua zi, nu a crescut nimic, atunci cand pun limba se simte dintele ca este acolo sub piele, dar nu are varful iesi nici acum. Celalalt dinte crescut doar pe jumatate imi creste foare greu, (imi cresc amandoi). ce se intampla? de ce cresc chiar asa de greu? cam in cat timp vor creste de finitiv?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeeZhen a răspuns:

Pai si la mine s-a intamplat asa, stai linistit o sa creasca in ceva timp. Nu stiu exact de ce cresc incet dar nu iti face probleme, nu o sa ramai fara ei laughing.

4 răspunsuri:
| Sageata13 a răspuns:

Asa crsec ei greu si mie la fel!crying L-am scos de o luna jumate si nimiccrying(

| Maria02 a răspuns:

Stai linistit.si mie mi s-a intamplat.cu un dinte,. poate ca nu iti vor mai creste deloc. daca se intampla asta cand vei fiii mare poti sa tii inlocuiesti happy

| crmr a răspuns:

Nu ai destul calciu in corp asa mi s-a intamplat si mie dar mi-a crescut
ia calciu

| irocku a răspuns:

laughing eu mi-am scos caninii acum 2 ani i au crescut amandoi pe jumatate laughing (pana acum) asa ca mai asteapta mult si bine...
asta e normal sa stii nu o lua ca pe o problema asa cresc caninii habar nu am de ce... laughing bafta si as dori fuda te rog