| Chinez_Alexandru_1991 a întrebat:

Am 13 ani. Astazi la scoala a incaput sa ma doara capul(cel de jos) si am ajuns acasa si nu aveam nimic dar inca ma doare... capul inca nu este complet dezvoltat si era foarte umed. din ce cauza? din cauza ca mi se dezvolta? Multumesc. dau FUNDAA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| SMaricel a răspuns:

Aceasta problema nu este de trecut de vederea, du-te la un doctor ceva, baiete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat treci pe la medic ca nimeni nu este in masura sa-ti spuna un tratament sau ceva decat numai medicul.

| vangaelis a răspuns:

" capul inca nu este complet dezvoltat " LOL laughing)) probabil ca asta e si cauza. laughing))))))
Pur si simplu, ai avut sau ai o durere de cap, se mai intampla. Daca persista, mergi la medic. Pentru orice mica durere de cap, masea, etc gata hai sa intreb pe TPU?happy

| R3laXaTT a răspuns:

Mie mi s-a intamplat asa ceva la 10 ani acum am 17. Ti se poate si umfla in mod normal mie mi-a trecut in 1 saptamana.

| vangaelis a răspuns (pentru R3laXaTT):

A zis cumva ca i s-a umflat capul? Eu nu vad deloc asta! A zis doar ca-l doare.
Si daca ti se umfla capul nu e ceva bun, poate fi vorba de hidrocefalie care este o problema grava, afecteaza creierul si ramane cu sechele. Si nu este ceva normal. Ce-ai avut tu la 10 ani, precis era vorba de oreion si nu aveai capul umflat si iti erau inflamate glandele parotide si dadeau aspectul fetei de "cap bombat".