| Alexgogogoasa a întrebat:

am 13 ani și am o problemă... La vărsta de 9 ani am fost operat de fimoza(acum 4 ani) dar încă am acea piele pe capul penisului și încă am acea ata care face conexiunea dintre cap și piele, imi pot de calota penisul doar când este în stare Fleașca și când nu sunt în erectie, (când sunt în erecție îl decalotez pic si ustură) și operatia a durat doar câteva secunde(doar mi-au umblat cu niște foarfece pe acolo dar nu cred ca au făcut ceva)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Părerea mea, este mai bine când este mai acoperit, că altfel își pierde sensibilitatea de care ai nevoie când îl pui la treabă.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Operatia de fimoza nu inseamna si circumcizie, de aceea ti-a ramas pielea si ata.
Cum descrii, este stare normala.

| Frank51 a răspuns:

Cu siguranta aia nu a fost operatie, altfel nu mai aveai acea pielita deloc.

| TeusMTC a răspuns:

Ai părinți, nu cred ca e necesar sa spui aici

| Alexgogogoasa explică (pentru TeusMTC):

Imi este rușine să le spun