| KoNeTi a întrebat:

Am 13 ani si am tot scalpul plin (90%) cu ceva, cred ca sunt coji. E un fel de matreata alb spre galben. La suprafata nu se vede deloc, dar la pielea capului sunt full. Si voi ati avut la fel si ce poate fi, DAU FUNDA?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Symonela a răspuns:

Este probabil o matreata pe baza de stres, asta daca esti mai agitat din fire, sau poate fi o lipsa de vitamine si din acesta cauza pote aparea asa ceva.Fiica unei prietene de ale mele sa confruntat recent cu asa ceva.O vizita la un dermatolog iti poate da un tratament adecvat, dar si in farmaci mergi si spui care ti-e problema.Se da ceva ulei si sampon speciale pentru ceea ce ai.

3 răspunsuri:
| Georgiana_Georgi_1990_mQ96 a răspuns:

Am avut si eu si era din cauza sanponului.Era din cauza ca schimbam des samponul.

| sufletdeing3r a răspuns:

Du-te la un medic dermatolog.El iti va recomanda un sampon special.Stai linistit, iti va trece!

| giony54 a răspuns:

Schimba samponul cu unul natural care curata grasimile de pe cap si fa baie zilnic pina se duc toate aceste coji si nu mai da pe cap cu altceva.