| Vecgd7 a întrebat:

Salut TPU, am 13 ani și de la o vreme am observat ca penisul meu are o îndoitura spre dreapta.
Am citit și am văzut ca trebuie sa stau și sa îl așez ij cealaltă parte a lenjeriei mele pentru a se îndrepta dar după 3 zile am văzut ca pare mai intensa indoitura( poate sunt eu paranoic).
Ce sa fac?
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

N-are nimic peninsula ta. La multi barbati este indoită.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ea e para, nu tu.

| dullcat a răspuns:

Nu e nimic anormal aici. Daca ai impresia ca e o problema, vorbeste cu parintii sa mergi la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand e sculat e indoit? Gen am inteles ca e mai bine asa, eu mi-as dori sa fie curbata.

| vlllaaddd a răspuns:

Stai linistit ca si la mine e tot indoit spre dreapta, numai cand e sculat e drept.

| anonim_4396 a răspuns (pentru vlllaaddd):

Wow, nu e indoit cand se scoala?

| vlllaaddd a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, doar cand e " mort "

| Vecgd7 explică (pentru vlllaaddd):

La mine e invers

| baiculess a răspuns:

Stai liniștit fratioare, nu e problema, și eu îl am la fel cam tot de pe la vârsta aia. mie mi-au spus prietenii ca poate sa fie de la m@sturb@re pentru ca de obicei o făceam cu mâna dreaptă și de asta a luat o mica întorsătură spre dreapta. chill... nu o sa ai vreo problemă, trust me. te pup?