| xScUmS a întrebat:

Salut TPU! Am 13 ani şi mi-au ieşit nişte riduri sub ochi. Posibil sunt din cauza somnului, înainte o duceam foarte prost cu ora de culcare (pe la 2-3 dimineaţa) dar de câteva zile am un program mai normal de somn şi nici cu hidratare nu cred că o duceam aşa bine (cred, dar cel mai probabil consumam 2L de apă pe zi). Nu fumez, şi nici nu am fumat vreodată. Cum aş putea să scap de ele? Mă incomodează foarte mult să ştiu că am riduri de la o vârstă aşa fragedă. Mulţumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eriii a răspuns:

Nu stiu. cred ca o sa scapi de ele cu timpul. pe mine m-a ajutat (nu am avut chiar riduri dar nu stiu, aveam fata ciudata si cred ca aveam si un fel de riduri dar mici deci nu stiu daca pot sa le numesc chiar asa) sa beau multa apa, mai ales inainte de culcare ca nu stiu, ma gandesc ca atunci corpul se deshidrateaza foarte mult avand in vedere ca dormi si nu ai cum sa bei apa, dar e doar o banuiala. si daca zici ca ti-ai facut un program bun de somn acum, tine-te de el si cred ca o sa treaca. eventual da-te cu ceva crema hidratanta pe unde ai riduri, dar nu sunt sigura ca o sa ajute.

1 răspuns:
| Miruna333 a răspuns:

Ridurile nu trec fara acid hialuronic/botox. Poti folosi creme de hidratate, speciale pentru zone ochilor doar pentru a imbunatati putin aspectul pielii, atat.