Nu este in totalitate vina fumatului, dar stim cu totii ca si acesta afecteaza metabolismul corpului.In primul rand oxigenarea incorecta a organismului ceea ce in urma anilor iti afecteaza anumite organe si le impiedica sa se maturizeze. Pe de alta parte priveste si gena familiei, daca parintii tai sunt intalti sau bunicii, sa stii ca nu ii poti mosteni numai pe parinti, ii poti mosteni chiar si pe strabunici. Parerea mea e sa faci niste cercetari, du-te si intreaba-ti bunicii si vei afla daca ai o intalnime normala
Pentru un baiat de 13 ani ai statura medie, e in regula, iar greutatea ar trebui sa ajunga la 50 kg, dar nu mai mult de 62 kg. Cat despre fumat... probabil stii deja ca nu este bine si e bine sa fii informat despre efectele pe care le are.
Sper ca te-am ajutat!
Mai bine te lasi de fumat pentru ca in viitor o sa fie consecinte si nu o sa cresti asa de bine. Acum e in regula inaltimea pe care o ai, doar ca ar trebui sa te apuci de sport si sa mananci fructe ai legume. Asta te-ar face mai inalt, si ar trebui sa faci ce ti-am zis pentru ca sunt mai mica ca tine, si unii colegi de ai mei au si un metru 61. Dar pentru tine e in regula. Eu am 1, 53 . Si nu strica o consultare la medic, sa vezi daca fumatul ti-a afectat mult plamanii, si sa vezi daca e cu adecarat in regula inaltimea ta, si ce poti sa fqci in legatura cu ea. Eu zic ca e ok.
Sper ca te-am ajutat si ca ai avut chef sa citesti! =)
Fumezi e treaba ta Vrei sa cresti si sa pui putina masa musculara fa sala, fa sport Fetele adora baietii cu muschi
Fumezi? serios?
Lasa-te de fumat, e otrava pentru plamani si pentru restul corpului!