| Mrfear a întrebat:

Am 13 ani si sunt destul de inalta.Am 1.65 (majoritatea copiilor din clasa mea au si ei intre 150-158).Ma rog.As vrea sa intreb daca o sa mai cresc. Vreau sa am si eu 1.70-1.72...ideea e ca am vazut copii (cu 1 an mai mari decat mine) care si-au intrecut parintii (eu nu am intrecut nici unul).Am o prietena de 1.61 ceva de genul sau 1.60 si imi zice ca eu nu prea o sa mai cresc, ca o sa raman asa, ca cica de la 12 ani pana acum nu prea am mai crescut dar de fapt la 12 ani aveam 1.61 cand aveam putin toc de vreo 2 cm la niste bocanci! Mentionez ca sunt fata.Pana la ce varsta credeti ca mai cresc? Nu vreau sa raman asa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Fetele cresc pana la 16 ani!
Iar baietii, incep sa creasca mai tarziu, dar cresc pana la 18 ani!

| Mrfear explică (pentru Violleta2022):

Multumesc! Acum am 1.68!

4 răspunsuri:
| Adiadictie a răspuns:

Da. o sa mai cresti. poti sa dormi linistita.

| annempx a răspuns:

Vei creste, te vei inălţa până pe la vârsta de 18 ani.

| octaviatatar a răspuns:

O sa te dezvolti pana la 18 ani avand in vedere ca parintii tai, amandoi sunt inalti. Ai putea sa iti intrebi mama nu pe internet ca sa nu te faci de ras.