| Stelist658 a întrebat:

Am 13 ani si sunt inalt si cam slab(44 kg) la 1.60 si ceva. Vreau niste idei ce as putea sa mananc sa mai pun ceva pe mine si sa fac niste muschi dar nu la sala(bicepsi si maini). Nu vreau ceva exclusivist, ci ceva normal si. Multumesc TPU!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| madalinuk a răspuns:

Buna si eu tot 13 ani am si am 52 de kg noi suntem numa bine daca vrei sa faci muschi apucate de un sport fotbal, handbal sau atletism eu fac atletism si bashet

| MihaiKm a răspuns:

In primul rand nu iti fa griji pentru greutate, la varsta ta cam asa eram si eu, organismul este intr-o continua dezvoltare, esti in perioada de crestere, nu poti acum sa ai 70 kg ( fiind greutatea ideala pentru inaltimea ta), in timp o sa cresti in greutate, si o sa scazi in inaltime. Daca vrei sa faci muschi, du-te la sala, dar tu excluzand aceasta varianta, ia-ti niste gantere de la un magazin si fa flexii, sau baga in fiecare seara cateva flotari, crescand in ziua urmatoare cu cate 3 flotari, fa asa 1 an si o sa un aspect fizic foarte placut. Bafta!