| andyutu23 a întrebat:

SALUT TPU! am 13 ani si vreau sa slabesc si sa fac muschi! am peste 1.50 si peste 50 de kg! ce ar trebui sa fac sa slabesc? dau

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ANAHsneaman a răspuns:

Iti pot spune ce foloseste mama mea;)
Dar inainte de toate TE AVERTIZEZ! Trebuie sa te ti de regim strict cum iti scriu aici! (macar2-3 saptamani, sa vezi rezultate)

Masa- trebuie sa iei neaparat micul dejun :) Deci, pe asta niciodata sa nu-l sari;) Mananca cereale, lapte, oua(fierte, nu ochiuri), legume, fructe (poti face o salata :) )
Pranz- Ciorba, piure( conditia este ca mancarea sa fie gatita, dar nu in ulei! )
Cina- la fel ca micul dejun si pranz
Gustari- Fructe si sandwichuri naturale(vegetale, paine neagra, putin salam, etc )

SPORT: mama face sport
-dimineata 10 minute
-in timpul ei liber (dupamiaza si duminica) cate 2-3 ore de sport

Vara face alergari dimineata :) dar acum nu iti recomand, pentru ca vezi cum este vremea afara

Iti mai recomand sa iti iei suplimente alimentare (vit. A, C, D, Ca, Mg, etc )
Fa cat de mult sport poti face si mananca un baton de ciocolata o data la 3-4 zile (daca ai un examen ceva, sa iei suplimente de Omega3 si Omega 6 )

Funda?

A, da! Inainte, fa-ti test aici
http://calculator-greutate-ideala.host22.com/
Aici ai un calculator care calculeaza caloriile la masa;) http://www.bonduelle.ro/calculatorul-caloriilor-calculeza

Papa, si sper ca ti-am fost de folos :x :*

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Buna! am si eu aceias problema! blushing
prea multe prostii ingrasa! uite ce am inceput eu sa fac:

1.Mananc mai multe gructe, legume si evit grasimile si dulciurile! (cat imi putin... doar cat gust! blushing)
2.Aerobic in fiecare zi de obicei diminieata!
3.Siara alerg pana in parc si inapoi pana obosesc prea tare sa continuii!
4. Fara mancare dupa ora 6! (maxim biscuiti simplii cu ceiut)
INTR-O LUNA SE VAD MARI DIFERENTE! :*

Bafta! Sa ma anunti cum ti-a mers! >big grin

| EmanuelThN a răspuns:

Flotari+abdomene amandoua in fiecare zi si sa te duci la sala sa tragi de fiare bafta funda?happy