Salut, poti sa faci sport, 10-15m cu gantere daca ai, cat despre alimentatie. sunt sigur ca nu poti sa mananci in fiecare zi asa, am avut 100 de kg, eram gras dar am slabit usor, nu am stat sa urmaresc toate retele pentru slabit, sunt o prostie. totul e in capul tau.
Am facut sport in casa, sincer sa fiu nu prea am mai iesit din casa, poate doar noaptea pentru niste plimbari pe jos de 1-2km, am mancat sanatos si foarte putin, nu pare dar apa ajuta foarte mult.
Poti sa mai mananci si ceva dulce dar sa mananci cu cap, eu daca mananc multe dulciuri intr-o zi, mai mananc saptamana viitoare.
Sa ai grija ce mananci, e aiurea sa pui cateva sute de grame pe tine pentru un gust.
Mersul pe jos te ajuta, trebuie sa mergi mult, sa nu mananci imediat dupa ce ai ajuns acasa.
Nu exista trucuri minune, pastile, ceaiuri si etc de slăbit. Slăbești prin alimentație (deficit caloric)- ai pe google enșpe mii de astfel de calculatoare, cel mai cunoscut fiind iifym, sport si multa apa. Apropo, cu ce te hranesti de ai crescut atât?