| Lylyana_Lyly_1976 a întrebat:

Am 14 ani iar maselele mele sunt cariate in special o masea, care a ramas din dea numai cioburi.Intrebarea mea esteȘDaca o scot o sa mia imi dea alta:? Multumesc! Funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| StefanKogut a răspuns:

Nu, dar asta nu e un motiv sa nu vizitezi stomatologul.

| PeFuga a răspuns:

Zana maseluta da bani, nu pune dintii la loc. Stomatologul in schimb poat fie sa salveze ce se mai poate din maseaua aia cariata si sa reconstruiasca dintele, fie sa o scoata si sa iti puna un implant in locul ramas gol. Sau cu un aparat ortodontic iti poate muta dintii sanatosi in locul celui extras.

| PeFuga a răspuns:

Acum am vazut ca ai 14 ani. Implantul este exclus la varsta asta. Deci pivot si coronita sau aparat dentar... Cand ziceai ca te duci la stomatolog pentru o parere avizata?

| andrei5073 a răspuns:

Proteza dentara scrie pe tine!