Citat din revista Unica
"Ce înseamnă mirosul neplăcut al penisului
Dacă, în ciuda unei igiene corespunzătoare, zona lui genitală emană un miros urât, este posibil să sufere de o infecţie. Ca şi în cazul femeilor, infecţiile genitale dau un miros puternic şi neplăcut „de peşte".
Poate fi vorba de o infecţie urinară, mai ales dacă iubitul tău are dureri când urinează, iar urina este tulbure şi urât mirositoare.
De obicei, mirosul „de peşte" este dat de bolile cu transmitere sexuală: chlamydia, trichomonas, gonoree, etc, infecţii care dau şi alte simptome precum secreţii cu consistenţă şi culoare anormală, usturimi la urinare, etc. BTS-urile se tratează relativ uşor, cu condiţia ca iubitul tău să treacă peste ruşine şi să meargă la medicul dermato-venerolog."
Normal ca daca nu il speli miroase urat. Spala-te mai des si daca mirosul persista mergi la medic. Sanatate!
Fiind in vacanta eu fac dus o data la 2 zile, dar nu cred ca e normal, asa fac in fiecare vacanta si pana acum n-a mirosit, si apropo, nu o gatuiesc., nu e sperma, o gatuiesc o data la 3-4 zile
O data la 2 zile? Mai invata niste reguli de igiena. Dusul e obligatoriu zilnic!
Asta doar in vacante., in timpul scolii ma spal zilnic
Dar ce au vacantele de te impiedica sa te speli zilnic, ca nu pricep! Igiena e igiena indiferent de anotimp, an, scoala sau vacanta... Sa inteleg ca nici in weekend nu te speli, pentru ca nu mergi la scoala?
Ba da, dar pur si simplu in vacante lenevesc toata ziua si nu am chef de nimic.
Poate ramai impotent sau chiar fara „unealta" mergi la medic pana nu ti-o amputeaza chirurgul
Nu te mai masturba asa des, spalate in fiecare zi ca sa nu mai miroase. si mai usor cu ****, punctele alea albe sunt de la spermatoizi... funda?
E de la mastur, bare... Fai baie și nu te mai mastur, ba 2-3 zile și vz diferența
Carmen133 întreabă: