Iti sugerez mai bine sa te apuci de un sport si dupa 16 ani de sala.
Daca iti place poti face kick box, box, karate, judo, akido etc, vei slabi mult mai repede si sanatos + ca vei invata sa te aperi si disciplina.
La sala trebuie sa ti un regim pentru a da jos kg daca nu esti pe un deficit caloric poti chiar pune kg in plus fie ele si masa musculara (nu va inlocui grasimea), pentru ca faci doar repetari si seturi in timp ce la box sau karate inveti miscari si iti folosesti tot corpul faci sparing alergare usoara etc.
Sala-Consum de carbohidrati si proteine ridicat nu se consuma grasimi
Sport (inot, alergat, box, etc ) arde grasimi si proteine si mai putin carbohidrati.
Slabesti orice ai practica dar degeaba ai mushi facuti la sala daca nu sti sa ii folosesti.
Acum e decizia ta incearca sa te documentezi eu ti-am spus parerea mea, eu am facut si sala si mma.
Problema e ca nu am de dat putin jos gen 5 10 kg
Problema e ca nu am de dat putin jos gen 5 10 kg
Ca daca as da atat m-as apuca imediat de box
Poti da 10 kg jos intr-o luna cu o dieta medie si 1h de sport pe zi mai ales vara problema nu e datul jos problema e mentinerea de aia sugerez un sport ca poti da pana la 30kg intr-o vara dar dupa le pui la loc
Ma risc
Parerea mea este sa te apuci de sala, mie unu imi place foarte mult sala si nu ma plictisesc (cum se intampla cu alte sporturi)
Ar fi mai ok să faci exerciții acasa sau să te apuci de un sport, pentru a da kg jos nu e nevoie doar de sală, trebuie şi să ții o dietă, în care să nu mai mănânci prăjeli, şi tot felul de porcării, nu îți forța corpul făcând sală cu speranta că vei da multe kg jos ca nu e sănătos
Undersky17 întreabă: