NU, dar absolut sub NICI o forma sa nu iei ColonHelp sau alte porcarii de genul asta!
In primul rand, dai banii aiurea, in al doilea rand, curatarea colonului este o mare teapa.
Mergi la doctor. Pana atunci, ai nevoie de un regim alimentar echilibrat, fara sucuri acidulate, fara prea mult zahar, fara energizante, alcool etc.
Sucuri cat mai naturale si apa.
Si incearca un supliment de colostru cu probiotice, face minuni in reglarea tranzitului - nu glumesc!
SSWK m-ai descurajat tare cu raspunsul tau. Oricum iti multumesc, astept raspunsuri de la cei care sa imi raspunda la intrebare. Poate ca ai dreptate. Oricum iti multumesc.
ColonHelp are un rol important in ameliorarea simptomelor in sindromul de colon iritabil. Rolul principal al produsului ColonHelp este de a regla tranzitul intestinal. ColonHelp inmoaie materiile fecale, le creste masa si le scade consistenta, ceea ce este foarte important in sindromul de colon iritabil.Administrat cu regularitate intr-o cura de 1-3 luni, ColonHelp are un rol major in reglarea tranzitului intestinal, in combaterea fluctuatiilor de constipatie-diaree specifice sindromului de colon iritabil, pe langa detoxifierea pe care o face la nivelul intregului organism.
Deci,dupa parerea ta senioru' sau juiorul?
Asta o sa intrebi la farmacie.dar eu cred ca juniorul