Vorbeste cu ai tai si du-te la medic sa fi sigur. Nu te poti juca cu asa ceva si nu te poti lua nici dupa ce zice lumea pe net.
Ok, dar se poate sa fie ceva grav? Marti m-am programat sa merg la medicul de familie, ce fac pana atunci?
Eu nu cred ca o sa potesti ceva rau, grav. In cel mai rau caz daca te simti putin mai rau du-te la spital la urgente dar nu cred ca va fi nevoie.
Ok, multumesc ai mei îmi tot spun ca n-am absolut nimic... In ianuarie mi-am făcut analize si au iesit perfecte...
Atunci sigur nu e grav. Ai rabdare ca o sa se rezolve.
Multumesc mult, Ioana :*
Cu placere!
Durerea din piepe e de la "du-te urgent la doctor" sa stii. Nu de alta, dar infarctul cam poate sa te omoare. Nu prea tare, doar cit sa te bage in mormint oleaca. CE MAI ASTEPTI? Parinti nu ai? Ce asteapta ei? Le-ar prinde bine o gura mai putin de hranit sau ce naiba?
Dureri puternice aveam si eu si s-a descoperit a fi un prolaps de valva mitrala si suflu sistolic
doar dupa un set de analize poti afla ce ai
du-te la medic urgent
Am fost la medicul de familie acum 2 săptămâni si mi-a spus ca am suflu sistolic, dar nu e grav...
Atunci nu te ingrijora
Si, in plus, pe mine nu mă doare foarte tare, si am senzatia ca ce mă doare e os, nu inima...
O prietena a fost in aceeasi situatie, s-a panicat si a exagerat cu descrierea durerii, asa ca au dus-o la spital unde a aflat ca are doar lipsa de calciu, apoi eu, dar nu m-am dus la spital, am luat pastile care se dizolva in apa si prafuri nasoale cu vitamine si mi-am revenit in 1-2 zile. Sper ca te-am ajutat
Si pe mine m-a durut capul 3 zile si n-am avut tumoare pe creier...deci nici tu n-o sa faci infarct de la o durere mica
La asta mă gândeam si eu, multumesc
Deeaandreea9156 întreabă: