| MihaiSurdu a întrebat:

Salut TPU! Am 14 ani si de la varsta de 6-7 ani un dinte mi-a crescut stramb, cel din fata s-a dus destul de in spate. Nu prea am avut posibilitatea sa imi pun aparat dentar, dar in acelasi timp mie si foarte frica deoarece am auzit ca sunt dureri ingrozitoare si trebuie sa fiu foarte atent, pentru ca trebuie sa ma ingrijesc foarte mult.
Cat ar costa sa imi pun o arcada?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dureri ingrozitoare nu sunt, sunt dureri de dinti mai ales cand mananci si doar la inceput cateva zile.

| Anonimboy111 a răspuns:

Nu sunt dureri ingrozitoare doar o sa fie o presiune la inceput pentru ca e un corp nou in gura la tine pana te obisnuiesti e si normala treaba asta, nu am aparat dar si eu sunt nevoit sa-mi pun curand, o arcada nu avem de unde sa stim sa ti spunem, pentru ca la fiecare costa diferit pentru ca fiecare are alte probleme la dinti, consulti un dentist si vei vedea cat costa, inainte sa ti puna aparatul o sa iti faca o albire de dinti, o sa ti faca cariile daca ai, dupa iti ia forma dintilor și apoi monteaza aparatul pe rand, prima oara sus sau jos si a doua oara cealalta parte peste cateva luni ca sa te poti obisnuii, deci platesti mai multe etape pana ajungi sa platesti aparatul