| Anonymous1337 a întrebat:

am 14 ani. si fumez de la 7 ani, tot incerc sa ma las. dar nu pot. Plus ca fac K1, si deja simt ca obosesc in ring foarte repede si probabil ca de 8 ani de fumat,plamanii mei sunt pe jumatate! Imi puteti spune si mie niste metode de a ma lasa de fumat, cat mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Remus13 a răspuns:

Nu sunt metode. pur si simplu nu mai cumperi tigari si asta e.

| gigite a răspuns:

Pai, mai bine te lasi de K1! Pentru ca e ceva care te face sa obosesti, si tutunesti pana o sa mai poti! ( sic? vreo 7 ani > )

| Camelisa a răspuns:

Incearca sa mananci cate o bomboana cand iti vine sa fumezi ( mai ales daca faci k1, nu te poti ingrasa asa de repede). Gandeste.te tu fumezi de 7 ani... Dumnezeule mare o sa te distrugi de TOT.Aici ai nevoie si de foarte multa ambitie, doar fi tare happy
Numai bine.

| lorenalori88 a răspuns:

Uita-te pe net si scrie medicamente ca scapi de tigari sau ascunda-ti tigarile.