anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si mi-am inceput viata sexuala sunt baiat, si nu pot sa ejaculez cu o femeie, am facut-o de zeci de ori ore intregi chiar si nu pot ejacula cu anumita femeie. la masturbare nu este nici o problema, inainte ejaculam dar nu cu aceasta fata, oare e din cauza mea sau a psihicului meu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vezi astea sunt urmarile faptului ca ti ai inceput viata sexuala la varsta asta. nu esti capabil nici psihici nici fizic de o activitate sexuala normala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
La 14 ani vorbim deja de o viata sexuala?
Interesant,m-ai lasat "afis"!
Este din cauza masturbarii, masturbarea arte efect negativ atunci cand esti cu o femeie in intimitate, de asta nu poti, lasa-te de masturbat copile si de sex, nu ai varsta potrivita pentru acest lucru!
Te pup!

| Mihaimafi a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum doamna, daca inainte cu alta fata ejaculam acum de ce nu? m-am saturat sa ma faca impotent am facut-o de prea multe ori cu ea si nimic.

| Marycel a răspuns:

Iti sugerez sa faci un tratament, sa faci un consult specializat la un medic bun!

| Fetesti_Oriflame_1991 a răspuns:

cand urinezi dupa ejaculare, urinezi aceasta sperma? daca da este din cauza nervilor insa nu este nimic grav.se poate schimba oricand si daca va fi asa toata viata stai linistit ca sa faci un copil este nevoie doar de un spermatozoid deci nu te alarma nu este nimic grav

| Mihaimafi a răspuns (pentru Fetesti_Oriflame_1991):

Urinez normal, dar in timpul sexului imi ''curge'' un lichid la ea in vagin si inainte de a face sex cu ea sunt ud de ce?

| ClownificatoruPlmfs10Dreacu a răspuns:

Tu n-o sa mori la 80 de ani, ce dracu. Tu mori la 20 cu mana pe carici!