Adolescenta e cea mai activa perioada de crestere (cel mai mult in perioada 15-16 ani). Daca acum ai 1.52 ai toate sansele sa ajungi la 1.80.
Ai toate sansele si tot timpul din lume sa afli mai ales ca pana la varsta de 21 oamenii cresc si se dezvolta.Ex am un prieten la 17 ani avea 1.52 si ai spuneam piticu acum are 1, 70 si are 25 de ani.
Buna si eu am cam aceeasi problema am 13 ani 1.51 si 37 de kg si scuze ca zic da ai cam 2 kg in plus ai sanse poti ajunge pana pe la 1.60 ca mama ta parintii tai sunt destul de inalti la mine mama are 1.54 si tata 1.70 deci stai khil vei mai creste funda plzzz?
Nu prea poti. Eu am 1, 78 deoarece bunicii din partea mamei au 2, 10 si 1, 65 iar din partrea tatei mai scunzi, dar am facut baschet de 6 ani, deci s-ar putea sa te ajute.
Nu ai cum sa cresti accelerat - pana la ce inaltime vei creste? Numai Dumnezeu stie
Eşti fată sau băiat? Dacă eşti băiat, mai creşti cu diguranţă, deoarece bieţii cresc cel mai mult în jurul vârstei de 15 ani. Artrebui să ajungi la peste 1, 70 dacă luăm în calcul înălţimile părinţilor.
Îţi urez succes!
anoooonimm77 întreabă: