| eLDom a întrebat:

am 14 si am 70 kg cum slabasc? ma duc la box la antrenamente si de iesi am inceput o dieta. Mananc 2-3 covrigi si 2-3 salate de varza si 1-2 lamai seara. Vreau sa scap de grasimea de pe picioare, burta brate, si fata (gat, obraji)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| miru20cmrecords a răspuns:

Incearca tot mai mult asta o sa slabesti sunt sigura.

| Cosmin86 a răspuns (pentru miru20cmrecords):

O sa slabeasca dar o sa se si faca praf. sau nu va duce capul ca regimul ala e o mare tampenie?

trebuie sa fii REDUS MINTAL sa tii o asemenea dieta

| miru20cmrecords a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu stiam de asta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru miru20cmrecords):

Corpul are nevoie de vitamine, minerale, fibre, proteine, carbohidrati, grasimi sanatoase, etc.

daca nu-i asiguri alea, o sa-l distrugi in timp

| miru20cmrecords a răspuns (pentru Cosmin86):

Ah. Acum am inteles mersi.

| ana14love a răspuns:

Pai in primul rand lasa covrigii laughing fa-ti max 2 salate pe zi si lamaile is ok. da seara nu manca mancare gatita. mananca doar ceva iaurt natural fara grasime cu miere de casa...

| eLDom explică (pentru ana14love):

De la ora 4 nu mai mananc decat o salata si o lamie

| eLDom explică:

SI ce ar trebui sa fac cosmin?

| Andy9964Cuki a răspuns:

Asta nu poate fi numita o dieta o dieta trebuie sa contina portia de alimente de care ai tu nevoie zilnic, eu ti-as sugera sa mananc normal dar sa elimini painea, dulciurie, bananele (te baloneaza) si lactatele, iar cu sportul continua si daca chiar vrei foarte mult sa slabesti dimineata sau seara fa niste exercitii suplimentare happy