Nu te stresa prea tare, de abia ai intrat in pubertate, o sa mai pui pe tine, iti mai cresc sanii, soldurile, faci talie si toate modigicarile astea se simt la cantar
Hey Pai eu cred ca esti un pic cam scunduta Eu am implinit 16 ani chiar ieri si am intre 1.65-1.70 m si intre 55-57 kg(eu am oasele un pic mai grele ) Iti dau un mic sfat : practica baschet sau volei pentru a te inalta... si nu trebuie neaparat sa te ingrasi, trebuie sa mananci cat mai sanatos fructe, legume, f multa apa, lapte, branzeturi, si desigur carne. Daca vrei sa te mai ingrasi, nu te indopa cu tot felul de prostii cum ar fi : snacks-uri, sucuri cumparate, prajeli, etc... deoarece o sa se depuna pe solduri, pe fese, pe burtica, si v'a aparea celulita nu cred ca vrei asta Sper sa iei in considerare sfatul meu si sa il practici
Sper ca te'am ajutat Fundita?
Am uitat sa mentionez ca fiecare organism se dezvolta in felul lui Nu trebuie sa iti faci mari probleme pana la 18-20 de ani vei creste indestul Te pup. >
Hei! Eu am 14 ani si am 1.56 si 45, 5 kg...eu zic ca e ok...adica stiu ca daca ai 1.55 trebuie sa ai in jur de 55 de kg sau chiar mai putin, deci eu zic ca esti ok
De sigur ca e bine, de exemplu eu am 14 an, 1.53 m si 45 kg, mi se pare mut dar ar trebui sa am 53 kg(kg se i-au dupa citi cm ai, adica 1m53cm)...poate ar trebui sa ai un pic mai mult ca:55 kg
Buna si tie pentru varsta tah nu e bine eu am tot 15 ani de fapt am plecat pe 16 si am 1.70-1.75 60 kg si inca sunt in crestere mai pne ceva burtica, ca nu strik
DeliaLavinia1999 întreabă: