Iti pot da un singur sfat: slabeste si ajungand la 64kg (asa cum ar fi normal) vei descoperii si tu ca ai picioare lungi, ele fiind deocamdata foarte groase, ceea ce da senzatia olfactiva de picioare foarte scurte, fiind acoperite vizual de burta foarte mare si de toata grasimea care le inconjoara.
Eu cred ca picioarele tale sunt proportionate foarte bine, dar efectual vizual este disproportionat, din cauza masei imense de grasime, care le acopera.
Pun pariu ca si cuculetul este de 2-3 cm, asa-i?
Tot grasimea pubiana il ascunde!
Daca slabesti, vei vedea ca si el iese din grasime si este mult mai lung, decat il stii.
Aia e proportia corpului tau. Atunci cand o sa ai un picior 60centimetri si celalt 50 atunci fa-ti probleme. Daca arati natural si nu iti ajung mainile la genunchi e normal. Nu are logica ca esti gras si te trage in jos. Ce sa te traga in jos? Si oasele intra in organe? S-ar putea sa si ti se para de la grasime dar de fapt oasele sunt puse unde trebuie cat trebuie, si toate cele. Iar greutatea in cazul tau ar trebui sa fie intre 75kg-55kg
In primul rand faptul ca esti gras nu afecteaza faptul ca nu ai picioare lungi. Da unii suntem lungi in picioare unii in corp, unii suntem egali in ambele. Asa am fost creati fiecare. Dar sa stii ca si sportul dezvolta adica daca faci inot sau basket atuomat te lungesti in picioare pentru ca le folosesti foarte mult.
Cu tot respectul, 125 de kg la 15 ani e enorm frate. Si cum sa fii scurt, ca eu am 177 cm la 20 de ani . Fii sigur ca nu e asta o problema, fa un sport, sau mai bine sala, incearca sa ajungi macar la 80 de kg, apoi pune si ceva muschi, o sa i faci de ras pe cei de varsta ta. Eu as vrea sa am organismul tau (am 66 de kg, si nu reusesc sa iau in greutate). Deci ca sa raspund, nu, nu e nimic anormal.
Frate nu, nu iti afecteaza greutatea lungimea picioarelor insa daca la 15 ani ai 125 kg este grav...du-te la medic, este ceva anormal.