| Andrey1523 a întrebat:

am 15 ani dar am o mare problema.La acceasta varsta frageda am o inaltime de 1, 55 de metri si uneori sunt ofticat ca unii copii de varsta mea sau mai mici sunt mai inalti ca mine.Imi puteti prescrie si mie niste exerciti care sa dea roade in scurt timp, va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nimeni nu trebuie sa aiba fustrari pentru aspectul exterior, doar pentru cel interior (suflet).
Inaltimea finala la baieti se stabilizeaza in jurul varstei de 18-21 ani, pana atunci esti in crestere. Sporturile ajuta mult.
Si, chiar daca vei ramane mai scund ca altii, poti deveni mare prin personalitate si fapte!

| K0sti a răspuns:

Incearca sa te obisnuiesti cu ideea!

| Florentina9210 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa fi mai ofticat cand colegul ia 10 in lucrare si tu ai luat doar 6. Asra e un exemplu. Ceea ce ai scris tu in intrebare mi se pare fara rost. Sunt lucruri mai importante pe lumea aceasta decat inaltimea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calm baiatu eu acum 2 ani am avut 16 ani 1.50m acuma am 18 ani 1.65m si mai cresc mama mea are 1.58m si tatal meu 1.74m eu probabil voi mai creste inca 10cm sau mai mult asta este vei creste mai mare ca ei i dai un pumn peste 4 ani te uiti de sus la ei mie nu imi trebuie inaltime tot ce este nevoie este putere si desteptaciune mananca carne si vezi ce mare te faci peste 4 ani si cate kg ai

| Holy2010 a răspuns:

Terenul genetic conteaza aici mai mult ca orice factor de mediu. Daca ai parinti mici nu poti sa speri la rezultate spectaculoase si daca faci sport.

Răspuns utilizator avertizat
| Suntunsimpluom a răspuns:

Salut, nu esti dezvoltat pe cat trebuie, iti recomand înotul, înotul te va dezvolta foarte repede, sau baschetul.O zi buna!

Răspuns utilizator avertizat