| ioneldan a întrebat:

am 15 ani(implinesc 16 decembrie) si am 1.75 m. in 3 luni am crescut doar 1 cm. cam din vara am un stil de viata nesanatos(dorm doar 6-7 ore, beau suc, bere, mananc foarte multe dulciuri). credeti ca mi s-a stopat cresterea? as vrea sa ajung la incheierea cresterii la 1.80 m. credeti ca mai este posibil? am citit pe un site ca un adolescent isi atinge 98% din inaltimea genetica la 16 ani.ma gandesc sa ma apuc de inot din primavara. ce credeti este bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Posibil sa te opresti din crestere la inaltimea asta, apuca-te de inot poate fentezi natura...

| Azµre a răspuns:

Fă inot te vei dezvolta altfel și poți crește!

| Bdtd04 a răspuns:

Si eu fac inot si eu as spune sa te apuci. Inainte de a ma apuca de inot adica acum 1 an aveam 1.57 iar ultima data cand m-am masurat adica in noiembrie aveam 1.64. Deci da, te inalti foarte mult de la acest sport. eu te sfatuiesc sa-l practiciwinking