De obucei cand incepi o diera sau pur si simplu sa skabesti, pierzi apa din muschi, ceea ce creeaza senzatia de scadere brusca si rapida, dar nu e asa, e ca si cum ai stoarce un burete de apa. O sa fie si faza platou, care va fi in opozitie cu asta, unde nu o sa pierzi deloc mai multe zile si nu o sa intelegi de ce.
1. Ma îndoiesc sincer ca ai gasit (sau ca există) vreun set de exercitii pentru abdomen care sa arda 700kcal. Mai degraba sunt sanse sa te minti singur cu asta.
2. Ce vezi tu pe cântar depinde de n factori (glicogen, apă, reziduuri pe colon), nicidecum exclusiv de grasimea pierdută. Asa că greutatea aia o să tot varieze uneori fără să slăbești sau să te îngrași în mod real.
3. Tu dacă te antrenezi exclusiv acasă, nu prea ai ce muschi să pierzi. Astea-s griji pentru oamenii cu muschi dezvoltati.
E bine măcar că tu ai înteles tot ce a zis. Omul a turuit textul în așa hal fără pauze încât tot ce am prins este că el are impresia că a făcut mușchi din exerciții de abdomene ca să aibă ce pierde și că arde 700 de kcal cu cu aceleași exerciții.
Eu mor cu răspunsurile tale
More or less, cam asta a zis, dar nu te face să te întrebi ce incantații și ce vrăji zice la exercițiile alea? Că eu aș vrea să știu... având în vedere câte exerciții pentru abdomen se fac la noi la antrenamente, dacă învăț formulele lui magice, probabil ard 7000 direct
Da, să îmi explice și mie cum face. Eu după atâția ani de sport tot nu știu secretele acestui plodan de 15 ani înalt cât semafoarele din Berceni.
Nu inteleg partea asa de ciudata ca ar exista exercitii de abdomen cu care poti arde 700 kcal, sunt exercitii de 30-40 minute ce includ si greutati si se bazeaza pe mai multe tipuri de exercitii de genul abdomene, plank, etc. adica nu inteleg partea asa,, fantastica" ca in 35 de minute de exercitii in regim alert poti pierde 700 calorii, la fel poti pierde 700 calorii in 45 minute de mers cu bicicleta viguros. Si nu inteleg faza cu,, exercitii acasa" adica e ca isi cum nu exista milioane de oameni ce o slabit acasa cu exercitii in perioada pandemiei. Cat despre turuit textul, voiam doar sa ofer cat mai multe detalii ca persoanele ce ma doresc si ma pot ajuta sa o faca, mi se pare ca am fost destul de pertinent si sincer nu inteleg de ce trebuie sa-mi dati mare,, roast" cand puteai sa-mi explici intr-un raspuns formulat ok ca nu e posibil sa pierd 700 kcal cu niste exercitii acasa daca asta crezi, sa-mi explici de ce si sa-mi dai alternative, nu inteleg de ce trebuie sa-ti bati joc de mine, sunt doar un copil de 15 ani, de ce ar trebui sa stiu deja toate astea? Imi imaginez ca tu la 15 ani deja stiai.
Nu stiam ca exercitiile de casa nu pot produce muschi, mai ales daca cuprind si greutati si exercitii variate in ritm alert care pot dura si peste 40 de minute, probabil milioanele de oameni ce o slabit si 20-30 kg doar cu exercitii acasa probabil doar m-au mintit, probabil asa e.
Tu chiar mai ai pretenția să fii luat în serios după ce ai echivalat a slăbi 20-30kg cu a face mușchi?
Stai tu chill că la 15 ani nu ai nici banii, nici cunoștințele să îți ie TOT echipamentul necesar ca să faci mușchi acasă.
De asemnea, "milioanele de oameni (...) m-au mințit" Stai ușor, copilaș, că nu cunoști tu nici măcar mii de oameni. Nu cunosc nici măcar eu MILIOANE de oameni care să fi slăbit în condițiile în care fac sport dinainte să te fi născut tu, dintre care peste 10 ani la nivel de performanță. Eu zic să te trezești din visele alea în care trăiești, că la 15 ani nu te mai scuză vârsta. Legat de ce i-ai zis altcuiva într-un răspuns anterior "Imi imaginez ca tu la 15 ani deja stiai.": Nu pot să răspund în numele lui, dar pot să răspund în numele meu și DA, eu la 15 ani chiar știam foarte bine chestiile astea. Sunt 15 ani, nu 10 și e vorba de chestii de bază, nu e nimic prea avansat. Tu cred că și la 20 o să crezi că merge scuza "sunt doar un copil de 20 de ani"
Da plodane, eu la 15 ani știam deja pentru că în iunie anul acesta împlinesc 11 ani de sport. Asta ca să te lămuresc la afirmația sarcastică eșuată pe care ai încercat-o. Nu te-am luat în serios pentru că ești o persoană care habar nu are ce vorbește și face niște afirmații degeaba total neadevărate. Care dracu milioane de oameni? Vezi de ce nu ești luat în serios?! Că scoți niște lucruri și niște cifre din " burtă ".